Sredila se za utakmicu!

Fani u čipkastom topu istaknula dekolte i isklesani trbuh, zbog ove fotke s tribina njenom dragom pišu da je pravi sretnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković uživo je pratila utakmicu Real Madrida i Chelseaja, a za ovu je prigodu odabrala sjajnu modnu kombinaciju i čipkom podigla cijeli outfit.

Nekad manekenka, a danas uspješna novinarka Fani Stipković svoj životni put već godinama gradi u Madridu. Svojom ljepotom odmah je očarala španjolske medije, a zbog svog je izgleda nekoliko puta bila i u izboru za najljepšu sportsku novinarku u cijeloj Europi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Ranije ovog tjedna pratila je utakmicu Real Madrida i Chelseaja, a obožavatelje je iznenadila modnom kombinacijom u kojoj se pojavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani je na sebi imala crne uske hlače, čipkasti top kojim je dodatno skrenula pažnju na istrenirani trbuh te je kombinaciju podigla žarko crvenim sakoom.

Fotografiju sa stadiona objavila je i na svom Instagramu, a u pričama je podijelila zajednički trenutak s dečkom Fernandom Hierrom i njegovim prijateljem u obližnjem kafiću.

Podsjetimo, Stipković je u vezi s bivšim igračem Real Madrida, a prije Fani Hierro je 2019. okončao brak od supruge Sonije s kojom ima i dvoje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +5 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog ovih se prizora svi pitaju kako je moguće da ima 56 godina, evo u čemu je njena tajna: "Život je prekratak za stroge dijete"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene