Neobičan dekolte

Srpska Penelope Cruz stigla u Hrvatsku i u opako kratkoj haljini pokazala fantastične noge, a zanimljivi prorezi otkrili su i malo više!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emina Jahović pojavila se na predstavljanju svojeg brenda u Zagrebu u ultrakratkoj bijeloj haljini s prorezima na dekolteu.

Popularna srpska kantautorica, glumica, model i vlasnica poslovne imperije Emina Jahović (39) zna kako privući poglede.

Na predstavljanju svojeg make-up brenda Yaemina Beauty u Zagrebu pojavila se u ultrakratkoj bijeloj haljini sa seksi prorezima na dekolteu, u kojoj je pokazala fantastične noge i pobrinula se da svi gledaju samo u nju.

Ova svestrana ljepotica kojoj često tepaju da je srpska Penelope Cruz glazbeni uspjeh zabilježila je davne 2006. godine, kada je izdala album 'Radije rani'- koji je osvojio Srbiju, Crnu Goru i BiH.

U siječnju 2008. godine udala se za poznatog turskog pjevača Mustafu Sandala, s kojim ima dva sina, a stekla je veliku popularnost i u Turskoj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Emina ima i više od 630 tisuća pratitelja na Instagramu koji je ispod svake njezine nove fotke obasipaju lavinom komplimenata na račun izgleda.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) +0 Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Nekad i sad Žena vrač i njezin Sully opet skupa nakon 23 godine, pogledajte koliko su se otada promijenili!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene