pretužno!

Ella Dvornik se vratila u prošlost i prisjetila se pokojnog oca Dina, jednom rečenicom sve je rasplakala: "Nema tate"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na Instagramu objavila video u kojem se prisjetila prošlosti i pokojnog oca Dina Dvornika.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik Pearce (30) svojom zadnjom objavom na Instagramu izazvala je lavinu reakcija.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 2 "Toliko divna posveta" Ella Dvornik posebnim je riječima i fotografijom obilježila 15 godina bez oca Dine: ''Fališ uvijek i zauvijek...''

"Što biste vi rekli sebi da se sretnete u prošlosti?" napisala je uz video u kojem vodi razgovor s mlađom verzijom sebe te je jednom rečenicom rasplakala brojne pratitelje.

"Hoćemo li postati umjetnici?", "Hoćemo li upisati faks?", "Hoćemo li umrijeti?", "Znači nema više izgladnjivanja i rezanja?", neka su od pitanja koja je mlađa Ella postavila starijoj i na njih dobila negativan odgovor.

Zatim ju je zanimalo hoće li imati djecu i pravu ljubav na što je starija Ella odgovorila: "Ne samo to, još bolje od toga", te je dodala i kako će život biti bolji nego što može zamisliti.

Uslijedilo je pitanje na koje je odgovor mnoge ganuo do suza.

"Hoće tata pjevati na svadbi?", pitala je mlađa Ella, a starija joj je rekla: "Nema tate", i tako je video završio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Naježila sam se na ovo zadnje", "Plačem na ovo malo previše", "Najtužnija rečenica", "Uh, ovo je zaboljelo", "Najljepši video ikad Ella", "Rasplakala si me", "Svima nam nedostaje", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila ispod objave.

Slične emocije kod svojih pratitelja Ella je izazvala i kada je krajem lipnja na svojem Instagramu podijelila crtež na kojem njezine kćeri Balie i Lumi poziraju s pokojnim djedom kojeg nikada nisu imale priliku upoznati.

Legendarni Dino preminuo je 7. rujna 2008. godine u Zagrebu, a njegova je prerana i tragična smrt, osim Elle i supruge Danijele, ostavila ožalošćenu i cijelu regiju koja je izgubila velikog glazbenika, no zato njegova glazba živi i dalje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Nikada nije otkrio zašto se razveo nakon 22 godine, ali navodno je mlađahna bujna ljepotica bila glavni razlog tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene