Luksuzni odmor

Vatrena crnka u najkraćoj mogućoj ljetnoj haljinici bila je meta lokalnih paparazza, pored nje je i Ronaldo pao u drugi plan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez snimljeni su u luci u španjolskoj Mallorci, gdje su pristali svojom jahtom.

Nakon što je Portugal ispao s Europskog nogometnog prvenstva, nogometaš Cristiano Ronaldo uputio se na zasluženi odmor.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Sa svojom djecom i zaručnicom Georginom Rodriguez otplovio je na luksuznoj jahti koju je kupio prošle godine te se na svojem Instagramu pohvalio kako uživaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fotkama s odmora svoj je Instagram zatrpala i Georgina, koja je, čini se, danima samo izmjenjivala seksi badiće, a ni njezin dragi nikako nije oblačio majicu.

No oboje su se morali odjenuti kada su odlučili pristati u španjolskoj Mallorci, a paparazzi su ih tamo ulovili taman kada su silazili s jahte.

I dok je Ronaldo za tu prigodu obukao majicu i hlače, Georgina je odabrala najkraću moguću haljinu s dubokim dekolteom i velikim otvorom na leđima koja je jedva prekrila njezin gornji dio badića, pa je i u tom izdanju bila prava atrakcija.

U atraktivnoj je odjevnoj kombinaciji bodrila svojeg dragog na njegovoj zadnjoj utakmici na ovogodišnjem Euru, a i tada je na tribinama uspjela skrenuti pažnju s njega i terena.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene