Kakva promjena!

Bivšeg Vatrenog nije lako prepoznati na prvu: Godine su donijele sijedu kosu i bradu, ali ni to mu ne stoji loše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aljoša Asanović radi kao nogometni trener nakon završetka profesionalne karijere nogometaša, a ima kćer Anamariju i sina Antonija iz braka s Katarinom Marasović.

Bivši Vatreni Aljoša Asanović (55) privukao je pažnju svojim imidžem na jednom događanju u centru Splita na kojem se pojavio u društvu kćeri, dizajnerice Anamarije Asanović. 

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 3 čuvaju privatnost Bivša supruga Aljoše Asanovića snimljena u rijetkom izlasku s kćeri, njihov razvod već godinama intrigira javnost

Naš proslavljeni nogometaš obukao je bež odijelo koje je uskladio s bijelom košuljom, sunčanim naočalama i slip-on tenisicama. Aljoša je pokazao da prati modu, a osim odjećom privlačio je pozornost i sijedom kosom i bradom koje mu dobro stoje, ali ga zbog tog imidža nije lako prepoznati na prvu. Aljoša je nježniji spol godinama šarmirao gustom crnom kosom.

Inače, Asanović ima kćer Anamariju i sina Antonija, a njih je dobio s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. O krahu njihova braka pisalo se još 2017. kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. 

Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike. 

Aljoša nakon završetka karijere nogometaša radi kao nogometni trener. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene