''Legendo!''

Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom

Ana Rucner Ana Rucner Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Galerija

Ana Rucner svom je bivšem suprugu Vladi Kalemberu čestitala rođendan na društvenim mrežama.

Naša uspješna violončelistica Ana Rucner i glazbenik Vlado Kalember iza sebe imaju neuspio brak, ali bivši su supružnici nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, i dalje se druže i zajedno obilježavaju važne životne događaje.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Tako Ana nije propustila priliku da čestita Vladi rođendan preko društvenih mreža, i to zajedničkim videom koji je objavila na svom profilu na Facebooku.

"I neka ti je život uvijek veseo poput pjesme, poput ovog našeg Čardaša! Sretan ti rođendan, Vlado, legendo", poručila je Ana bivšem suprugu uz video u kojem zajedno sviraju mađarski čardaš na svojim instrumentima.

Ana i Vlado vjenčali su se u tajnosti 2006. godine, a on je sve dotad nosio titulu "vječitog neženje". Nekoliko mjeseci kasnije Ana je otkrila da čeka njihovo prvo dijete i iste je godine rodila sina Darijana. No par se odlučio razvesti 2014. godine nakon što se neko vrijeme šuškalo kako im u odnosu ne cvjetaju ruže, a kasnije su oboje potvrdili da im nije presudila velika razlika u godinama, kako se nagađalo, već su se razveli zbog drugih razloga.

Jedno drugome danas su velika podrška, a Vlado je u jednom od nedavnih intervjua istaknuo kako on i Ana imaju nešto najljepše zajedno, misleći pritom na sina, te je zaključio kako su u svemu bili odlični, no ipak je tu bilo različitosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) +0 John Travolta (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Ludo su se voljeli više od 30 godina, a jednu od naljepših ljubavnih priča prekinula je obiteljska tragedija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene