A već se i leti avionom!

Sinjska manekenka pokazala kako izgleda 10 dana nakon poroda: "Netko mi je rekao da više neću imati ravan trbuh!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac pokazala je na Instagramu kako izgleda deset dana nakon poroda i pohvalila da ona i kćer već putuju avionom.

Sinjska manekenka Anđela Šimac i bivši igrač Dinama Lirim Kastrati prije deset dana postali su roditelji djevojčice kojoj su odlučili dati ime Indiah, a novopečena mama pokazala je liniju nakon poroda i već se pohvalila prvim obiteljskim putovanjem.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Anđela je na svom profilu na Instagramu otkrila da ona i kćer avionom putuju avionom i pokazala njihove putovnice. 

"I prvi let s devet dana starosti. Sad ne stajemo dok se putovnica ne izliže kao moja", napisala je uz fotografiju objavljenu u priči na Instagramu.

Uz to se pohvalila i linijom nakon poroda, točnije ravnim trbuhom.

"Netko mi je rekao da nikada više neću imat ravan stomak. Evo danas, 10 dana nakon što sam operirana, ravniji je nego prije. Jedina želja mi je bila da budem punooo deblja nego sad, nadala sam se barem 15 kilograma dobiti (jer volim kilograme i debljinu), ali genetika mi ne da. Dobro je biti “fit”, ali ja preferiram masu. Svakako, zasad sam zadovoljna jer nemam viška kože i idemo u lov na kilograme. P.s. ovo ogledalo dosta sužava", napisala je Anđela uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

"Nevjerojatna", "Bravo! Čestitam na prinovi! Ti i Lirim ste najljepši par na ovim prostorima i šire neka vas Bog blagoslovi", "Savršenstvo bez mane", "Jako lijepa žena", "Savršena linija i izgled", poručili su joj njezini pratitelji u komentarima.

Uoči poroda manekenka je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz jedne privatne klinike u Poljskoj, kako bi pokazala što joj se tamo dogodilo.

"Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice. Imam sada 10 sati puta jer avionom nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu u kojoj su me odlučili primiti odmah! Nadam se da će netko naučiti iz moje greške da ne pokuša roditi u lijevim zemljama među kojima Poljska i zato ovo pišem. I da. Hrvatska iznad svega", napisala je tada Anđela.

Anđela i Lirim trenutno žive u Poljskoj gdje on igra za klub Legija, a vijest o trudnoći potvrdili su dva tjedna nakon njegova odlaska iz Dinama. Za njihovu vezu se doznalo nakon što je ona na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana, koja zbog velikog broja okupljenih nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama, a detalje o svojem odnosu dugo su tajili od javnosti.

Nakratko su bili i prekinuli, i to zbog video koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Anđela i Mario bili su u kratkoj vezi prije dvije godine, a iako je Lirim za to znao, video mu je zasmetao pa su prekinuli. Nakon što su se pomirili, Anđela se preselila kod Lirima u Varšavu, a otkrila ja i da im vjenčanje nije u planu.

Lijepa Sinjanka inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Lice ove ljepotice nikako ne odaje njezine godine, a ovakvu figuru u badiću poželjele bi i upola mlađe žene!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene