Dugo iščekivan koncert

Željko Samardžić po prvi put će zapjevati u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni pjevač Željko Samardžić 19. ožujka po prvi put će nastupiti u Dubrovniku.

U dubrovačkom će Culture clubu Revelin, 19. ožujka, nakon dugotrajnog traženja publike, nastupiti jedan od najpoznatijih pjevača ovih prostora, Željko Samardžić. Gotovo da nema veće dvorane u regiji, pa i dobrom dijelu svijeta u kojem nije nastupio, a ovo će mu biti prvi nastup u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

Punio je arene u Beogradu, Zagrebu i Skopju, Zetru i Skenderiju u Sarajevu, čak 36 puta napunio je beogradski Sava centar, rasprodao je splitski Spaladium, te u svibnju prošle godine oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Oko Dana žena prošle godine objavljena je kompilacija ‘Kompas za ljubav', s pjesmama objavljenim u zadnjih šest godina.

Rođeni je Mostarac prvu pjesmu ‘Moja Marija’, snimio još 1973. u Sarajevu, pojavio se s njom na festivalu ‘Prvi aplauz’ u Banjaluci i tako skrenuo pozornost na sebe prvim sudjelovanjem na tada velikom i važnom festivalu u to vrijeme. Od tada dugo se borio za veliki uspjeh. A onda su pjesme ‘Stari lav’, ‘Ljubavnik’, ‘Anđele moj’, ‘Bezobrazno zelene’, ‘9 hiljada’, ‘Grlica’, ‘Ima nade’ (s Jelenom Rozgom) i mnoge druge, taj uspjeh i ostvarile.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene