Zadnje pripreme za Ultru

Prvi partijaneri već su stigli - Očekuje se preko 180 tisuća ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednje pripreme za Ultra Europe su u tijeku, stižu deseci tisuća posjetitelja iz svih dijelova svijeta. Veliki je događaj koji će pratiti i pojačane mjere osiguranja.

Prvi posjetitelji Ultra Europe festivala već su stigli. U kampu u Omišu mnogi će spavati u šatorima, a nekima je party već počeo. Glamurozno otvorenje Ultra Europe Festivala na poljudskom stadionu bit će u petak, a do nedjelje će nastupiti više od stotinu DJ-a i izvođača te vrste glazbe, koji će puštati 250 sati glazbe, među kojima su i Chemical Brothersi, David Guett, Axwell, Sven Vath i Hardwell. Nastupit će i Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Alex Ranerro te mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz jeste li spremni? Ultra Europe: Vlak iz Zagreba stigao u Split, party je nekima već počeo

MALA ZEMLJA ZA VELIKU ZABAVU Svake godine privuku 200 000 gostiju iz 140 svjetskih zemalja

'Spremni smo, ovo je beach party Ultra, došli smo iz Slovenije. Sve što mogu reći je 'Hrvatska, volimo te!'', kažu gosti iz susjedstva. 'Vidjeli smo snimke od prošle godine. Vozili smo 16 sati kako bismo došli ovdje', rekao je Patrick iz Njemačke.

Na Ultra Europe festivalu u Splitu očekuje se 180 tisuća ljudi iz oko 150 zemalja. U organizaciju je uključeno više od tisuću ljudi, a organizatori poručuju kako je i sigurnost na visokoj razini. 'Radi 450 redara, imamo tri kola hitne pomoći, plus tri medicinska tima iz vlastitih redova, tri vatrogasna vozila tri voda policije...', kaže Marin Grubišić iz organizacije Ultre.

Ove je godine zanimanje za splitsku Ultru znatno veće pa je najavljeno 50.000 posjetitelja više nego lani. Osim u Splitu, taj se festival još održava na otocima Braču, Hvaru i Visu. Nakon tri dana na Poljudu festival seli na Zlatni Rat gdje će biti održan Party Yacht regata. Zabava se potom nastavlja 14. srpnja na otoku Hvaru u sklopu Amfora Grand Beach Resorta te 15. srpnja u tvrđavi Georgea III u na otoku Visu

Kakva je atmosfera u Splitu već sada pogledajte u videu iz Dnevnika Nove TV. Festival počinje u petak 10. srpnja.  

Introducing... The official Phase 2 Lineup!20+ new artists joined the crazy lineup for this year's edition of the Ultimate Destination Music Festival. Join the Ultra Europe experience and buy your ticket NOW --> www.ultraeurope.com/ticketsSee you all this summer in beautiful Croatia!

Posted by Ultra Europe on Wednesday, May 13, 2015

Tijekom Ultre u Splitu svi zainteresirani moći će se besplatno i anonimno testirati na hepatitis, a bude li potrebno, i odmah razgovarati s liječnicima. Pokretni InfoHep Centar (IHC) organizirali su europska krovna udruga "European Liver Patient's Association" (ELPA), Hepatos, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te grad Split. Testiranja će se obavljati od 18 do 21 sat u krugu stadiona na Poljudu te u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici kod Ragbi kluba "Nada".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene