serija koncerata

Varaždin Fest 16. i 17. listopada dovodi velika imena s glazbene scene, nastupit će Massimo i 4 Tenora uz goste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Serija sjajnih koncerata započela je u sklopu Varaždin Festa.

U sklopu Varaždin Festa započela je serija odličnih koncerata, ali sve to uz stroge epidemiološke mjere i ograničen broj sjedala.

Pogledaj i ovo Eni Kondić - 3 zaslužena počast Massimovoj obitelji uručena je nagrada Porin za životno djelo, simbolika nije mogla biti ljepše odabrana

Nakon odličnog koncerta Vlatka Stefanovskog na pozornici kod vile Bedeković te dan kasnije, Gibonnija i Matije Dedića, na pozornici Varaždin Festa u Areni, 16. listopada nastupit će 4 Tenora uz Tonyja Cetinskog koji je gost večeri.
Prepustite se ovim moćnim vokalima i uživajte u čaroliji koju ćete zasigurno doživjeti!

Samo dan nakon njihovog koncerta nastupit će i Massimo, 17. listopada koji je imao vrlo uspješnu ljetnu turneju. Massimo je nedavno predstavio i svoj novi singl "Mali krug velikih ljudi" koji ne silazi s vrha domaće top liste. Bit će to vikend prepun emocija i odlične glazbe, a vjerujemo kako publika s nestrpljenjem iščekuje zapjevati neke od najljepših pjesama vrhunskih glazbenika.

Organizatori mole da se pridržavate svih epidemioloških preporuka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Prodaja ulaznica je putem sustava Eventim, Time out Arene VŽ te Petrolove pumpe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene