Pomozimo Udruzi

'Šape u zrak!' uz Bad Blood, Stronghold i Mass Hypnosis

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet poziva vas na koncert u klubu Kset kako biste podržali daljnji rad Udruge!

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet službeno postoji nešto više od godinu i pol i u tom razdoblju spasili su oko 200 života. Većina životinja sada je sretno udomljena ili se nalazi kod privremenih udomitelja. Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im vaša pomoć.

Udruga studenata CroMSIC okupila glazbenike, sportaše i djecu kako bi zajedno zamislili bolji svijet

Samo za liječenje pretučene, i u snijegu ostavljene, kujice Aguile do sada su potrošili preko 10 000 kuna. Udruga nema svoje sklonište i financira se isključivo iz donacija što nije lako, no uz vašu podršku mogu nastaviti spašavati živote.

Spomenimo uz to da je Udruga iz poplavljene Gunje spasila 30-ak životinja od kojih je ostala neudomljena još tronoga kuja, koja čeka svoj topli dom. U prvom tjednu poplava bili su pet puta u Slavoniji, nosili donacije, spašavali životinje čime su privukli pažnju i Husqvarne, koji su i sami donirali unesrećene. Iz toga se rodila suradnja u kojoj ih je Husqvarna odlučila sponzorirati te ni donirati prihode od prodaje svojih kalendara za 2015. godinu. To Udruzi izrazito puno znači obzirom da se financiraju isključivo donacijama.

Stoga se u zagrebačkom klubu KSET 13. veljače održava benefit koncert na kojem će nastupiti tri hardcore/metal benda - Bad Blood, Stronghold i Mass Hypnosis. Organizatori koncerta i volonteri udruge pozivaju vas da dođete što ranije, pogledajte promo štand, kupite majicu ili kalendar, pojedete grah (koji možete dobiti za minimalnu donaciju od 5 kuna), odigrajte nagradnu igru, družite se, poslušajte bendove i podržite daljnji rad Udruge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene