PRIJAVI SE I TI

TRI DANA POTRAGE ZA TALENTIMA

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Produkcijski tim Supertalenta nakon uspješno odrađenih javnih audicija u Splitu i Rijeci, ovog vikenda priprema se za trodnevnu audiciju u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Mnoštvo talenata stat će na daske pred četveročlani žiri Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Maria Petrekovića i pokazati zašto bi baš oni sa svojim talentom trebali biti izabrani u sljedeći krug natjecanja.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

Do sada samo vidjeli brojne pjevače, plesače, glumce, imitatore, pantomimičare kao i neke posve neobične talente, a hoće li audicija u Zagrebu iznjedriti još nešto neviđeno što će žiri ostaviti bez daha, tek nam ostaje za vidjeti.

Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u zagrebački Kerempuh, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr. Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene