Festivali

Stop Making Sense 2014 ulaznice za ranoranioce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stop Making Sense se vraća u The Garden Tisno petu godinu i donosi techno, electro, funk, soul i disco zvuke od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. Ulaznice s popustom za regiju su u prodaji, a objavljeni su i prvi partneri festivala.

Donoseći odlično iskustvo zabave na plaži na prekrasnoj lokaciji u Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kaledaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači.

Pogledaj i ovo PR BSH Island Veliki hrvatski festival BSH Island na našu obalu dovodi najveće zvijezde današnjice

The Black Keysi dolaze u Zagreb - žestoka svirka na INmusicu 2014!

Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, Stop Making Sense kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.
Stop Making Sense je objavio partnere festivala za 2014. godinu, a među njima je i Aus Music, ključna etiketa Will Saula koja je pobrala simpatije Bicepa, Midlanda ili pak George Fitzgeralda, a vraća se na SMS po drugi put. Legendarni Sub Club iz Glasgowa s odličnim imenima, klubska noć Trouble Vision iz londonskog Corsica Studios, te ekipa iza Warm agencije i klupskih večeri koji djeluju već 13 godina dobit će svoje mjesto pod zvijezdama i osigurati zabavu.

Londonski programi Get Diverted s dugom tradicijom zabava na otvorenom i Orlando Boom koji su već ugostili imena kao što su Erol Alkan, Duke Dumont i Daniel Avery, također dolaze dati svoj doprinost festivalu. Rezidenti kluba Dalston Superstore i “acidtechnodeepdisco” veterani Abattoir dolaze u Hrvatsku po prvi put, a uz ekipe Danza Macabra Records, Lovesick i domaće snage Croatia Calling, 2014. će biti opaka godina za plesanje. Ovo je tek početak, jer organizatori će objaviti još imena promotora, kao i glavne izvođače i potpuni lineup.


Stop Making Sense @ The Garden, Tisno, Croatia 2014 promo from Anomalous Visuals on Vimeo.

Smješten na prekrasnoj lokaciji The Garden Tisno, Stop Making Sense festival se udomaćio na Mediteranu, okružen hladom borova. Glazbena kulisa dolazi s pozornice smještene na plaži, te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarellas gdje ples ne prestaje do zore. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.
Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom, tako da iznose 600 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene