sjajan duet

Tužnu životnu priču pretočili u pjesmu: "Otišao je u Irsku, trbuhom za kruhom"

Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR) Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR)

Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović snimili su duet "Tri brata". Pjesma ima, kako kažu, autobiografske elemente.

Jurica Popović i Stjepan Jimmy Stanić udružili su snage i snimili duet "Tri brata". "Ništa u životu nije slučajno i svaka posljedica je nastala iz nekoga uzroka, pa je tako i ova suradnja nastala iz nekoga, na oko nevidljivog razloga, a vrijeme će pokazati što smo pokrenuli i postigli s ovom suradnjom i pjesmom. Uvjerenja sam da će vibracija koja isijava iz ove pjesme izmamiti dobro raspoloženje i osmijehe, a smijeh je dobar za zdravlje. Već time smo postigli nešto dobro i to nas ispunjava zadovoljstvom", izjavio je Jurica Popović kojeg je druženje s gospodinom Stanićem nadahnulo za neke nove glazbene izazove.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović "Čekao me" Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR) Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR)

Pjesma ima autobiografske elemente pa je tako Popović otkrio i gdje je treći brat koji se spominje u pjesmu. "On je otišao u Irsku, trbuhom za kruhom, a nas dvojica smo ostali i čuvamo njegovu ženu dok se ne vrati", kaže Popović. U pjesmi se pronašao i Jimmy Stanić. I on je, kaže, imao tri brata pa ga je pjesma vratila u prošlost. "Podsjetila me na davne dane, kada nije bilo „šopinga i dopinga“, ali bilo je puno drugih lijepih stvari. Bilo je više entuzijazma, koji je u meni i dan danas. Pjesma „Tri brata“ mi se dopala, jer je duhovita i s odličnom ritmičkom pratnjom! Pojavio se još jedan entuzijast, Jurica Popović, pa smo u duetu otpjevali njegovu skladbu „Tri brata“, koja je pun pogodak ", zaključio je Stanić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene