Jedva čekamo

Stiže Adele!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon pet godina glazbena diva kreće na turneju.

Adele kreće na svoju prvu turneju nakon pet godina, a stiže i u naše susjedstvo. Najavila je da datume nastupa za sljedeću godinu, a nastupi će se dogoditi u Velikoj Britaniji te diljem Europe.

Pogledaj i ovo showbuzz 25 Svijet je poludio za njom - novi album slavne pjevačice Adele 'procurio' na internet

Turneju će Adele započeti u Dublinu 29. veljače, a nastavit će sa Manchesterom, Londonom, Glasgowom i Birminghamom. Prodaja njenog albuma računa se u milijunima primjeraka, a sada ne sumnjamo u komercijalni uspjeh turneje. Iako je u intervjuima najavljivala da neće nastupati zbog straha od pozornice, majčinstva, ali i zdravlja glasnica.

Adele kakvu još niste čuli – kako vam se čini?

'Ima nešto samotno u stajanju na pozornici, pred brojnim ljudima, kada svi odu doma. Zvuči smiješno, znam da bi se svi ti ljudi vjerojatno družili sa mnom da ih pozovem u hotel, no na turneji se često osjećam samo i usamljeno', rekla je Adele. U kratkom videu kojim je najavila turneju, Adele je poručila: 'Blefirala sam cijelo vrijeme, i laknulo mi je što vam mogu otkriti da krećem na turneju!' Što se Hrvatske tiče, Adele će nas zaobići, no stiže u susjedstvo. Nastupit će u Italiji, 28-29. svibnja u Veroni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene