Ljetno izdanje

Splitska glumica Ana Gruica uživa u ljetnim radostima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa splitska glumica i voditeljica vruće ljetne dane provodi u društvu najboljeg prijatelja na plažama diljem Hrvatske.

Od prvog upoznavanja Ana i najveća hrvatska drogerija KOZMO u neraskidivoj su vezi. Odlazak na plažu nezamisliv joj je bez jednog od KOZMO artikla. U satima pauze od ljetne turneje predstave Vlaška posla, te snimanja novog filma Ubiti vepra često se kupa na splitskoj plaži Žnjan.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju Poznati 'škicnuli' novu kolekciju lakova - samo u Kozmu!

«Ljetne vrućine i uživanje na plaži lakši su i ugodniji uz KOZMO. Čim mi to obaveze dopuste odlazim na plažu gdje lovim boju, ali i redovno plivam kako bi tijelo bilo u što boljoj formi. Koristim razne KOZMO proizvode, naročito preparate Mythos za sunčanje i nakon sunčanja!» - izjavila je atraktivna Ana na ljetnom snimanju u Splitu.

Od ovog proljeća u KOZMU se nalaze mnogi noviteti koji su savršeni za ljetne dane. Najnovija ekskluzivna kozmetika Mythos čiji je glavni sastojak maslina odlična je za njegu cijelog tijela, a tu su proizvodi za njegu kože, sapuni, gelovi za tuširanje, mlijeko i maslac za tijelo, krema i piling za stopala, ulje i mlijeko za sunčanje, te hidratantni losion za tijelo za sve tipove kože.

Ana je poslijepodne na plaži provela i lakirajući nokte Ados lakovima koji se mogu pronaći samo i ekskluzivno u KOZMU, a poznati su po intenzivnim bojama iznimnog sjaja te dugotrajnom efektu koji noktima daje njegovani, zdravi izgled za kojim čezne svaka žena. Dostupni su u stotinu prekrasnih trendi nijansi između kojih se vrlo teško odlučiti samo za jednu. A kao neizostavni dio Anine ljetne torbice tu su i Art De Lautrec sjajila za prekrasne, sjajne i pune usne. Nakon višesatnog uživanja na suncu Ana je kožu tretirala proizvodima Chapter, Label, Body Resort i Stackable - četiri mirisne priče koje će svakodnevnu njegu tijela učiniti jednostavnijom i ugodnijom.

Ukoliko boravite na svježem zraku i plaži izloženi suncu, kožu je potrebno zaštititi od štetnih UV zraka a u KOZMO asortimanu naći ćete najveći izbor krema za sunčanje svih zaštitnih faktora za odrasle i djecu. Tu je i velik asortiman ostalih proizvoda za bezbrižni nastavak ljeta. Ana Gruica ostatak će ljeta provesti u rodnom gradu uživajući u preostalim toplim danima i ljetnim radostima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene