Ne propustite

Slijedi vikend veselja i zabave u klubu DrinX

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi 'Veseli petak' u Novoj 2015. godini slijedi u petak, 09. siječnja, na dobro znanoj adresi Tkalčićeva 10.

Zabavljat će vas legendaran zagrebački DJ majstor, Saša Šoštarić, koji je punio mnoge klubove, od legendarnog Kulušića, Saloona, Hemingwaya, Maraschina, pa sve do Cocoma u Novalji.

Šoštarić ima sjajan osječaj za atmosferu i publiku, a njegov glazbeni repertuar vrlo je širok i raznolik, koji uključuje ponajbolje od r'n'b-a, hip-hopa, housea, deep housea, EDM-a i pop-a garantira zabavu i za najzahtjevnije uho.

Veseli petak: Štefanje u klubu DrinX uz legendarnog DJ-a Sašu Šoštarića!

Dakle, u petak 09. siječnja u DrinX clubu Vas očekuje sjajna atmosfera i vrhunska zabava do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan.

U subotu, 10. siječnja, program City 4Play predstavlja atraktivan DJ nastup. Poseban gost večeri je DJ DaDoo, karizmatičan zabavljač koji je proharao večinu zagrebačkih klubova. Poznat je po svojoj polivalentnosti, dobro poznaje sve glazbene žanrove i ima odličan osječaj za atmosferu i publiku.

Također, prati ga vjerna publika na svim nastupima, tako da se u petak očekuje prekrcat DrinX club, a gostima DJ DaDoo poručuje da ne zaborave popiti šumeću tabletu kalcija kako od plesa ne bi isčašili kuk.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene