Dođi u Vinkovce

Sinovi Ravnice: Veliki povratak s novim zvukom starog hita

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su u veljači ove godine, nakon dugogodišnje stanke i osvježenom postavom unutar benda izdali potpuno novi singl 'Nesrećo', Sinovi Ravnice najavljuju veliki povratak na glazbenu scenu.

Pjesma 'Dođi u Vinkovce', koja ih je prije 17 godina odvela na sami vrh top lista hrvatske zabavne glazbe i pridonijela im velik broj poklonika, i dan danas se s entuzijazmom pjeva i sluša. Sinovi Ravnice svoj veliki povratak najavljuju s obradom upravo ove pjesme koja ih je vinula u glazbene zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Odličan spot OVO STE ČEKALI TJEDNIMA 'Bagrem' dobio video izdanje

Pjesma nastala davne 1996. godine ponovno je doživjela veliki uspjeh 2004. godine u obradi njihovog kolege Shortya. Tekst i glazbu za 'Dođi u Vinkovce' napisao je Miroslav Štivić, a aranžman kapel majstor tadašnjih Zlatnih dukata i njihov tadašnji glazbeni producent Hrvoje Majić. Moderni zvuk u novom izdanju pjesme omogućio je glazbeni producent Boris Đurđević.

>> 'Sinovi ravnice' predstavljaju pjesmu 'Nesrećo'

Medijska odsutnost ovog velikog hrvatskog tamburaškog sastava nije zaustavila njihov glazbeni rad pa su tako nastupima diljem lijepe naše uspjeli zadržati i pokazati veliku vjernost svojim mnogobrojnim obožavateljima.

Poslušajte kako danas zvuči veliki hit 'Dođi u Vinkovce':
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene