Lovci na čudesa

Silente: 'Očekujemo super zabavu i dobar zvuk'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Aquarius CD shopu u Branimir centru dubrovački rock band Silente potpisivao je CD-e i plakate povodom izlaska novog albuma 'Lovac na čudesa'.

Silente, band koji ove godine se vrtoglavo penje po top ljestvicama i osvaja publiku širom Lijepe Naše, postigao je u kratkom roku ogroman uspjeh sa svojim singlom 'Terca u tišinu'. Objavili su novi album 'LONAC NA ČUDESA' te su fanovima potpisivali CD-e i plakate.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava glazbena poslastica Najveća hrvatska rock iznenađenja dolaze u Šibenik

'Napisali smo 30tak, 40 pjesama, sklopili smo kompilaciju, podijelili se i samo smo krenuli', kaže ekipa benda Silente koji pripremaju i veliki koncert u Tvornici 21.11. . 'Očekujemo super zabavu i dobar zvuk', poručuju.

Energičnu petorku koju čine Tibor Karamehmedović (autor glazbe, solo gitara i vokal), Doris Kosović (vokal), Sanin Karamehmedović (autor stihova i bas gitara), Lorena Milina (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi), prepoznao je redatelj i glumac Dejan Aćimović koji je snimanjem spota 'Terca na tišinu' odlučio pomoći da bend izađe iz dubrovačkih okvira.

>> Silente u Parku Orsula - Pravci su 'Lovci na čudesa'

Spot na YouTube-u dobiva mnoštvo pozitivnih komentara (broji preko 400 tisuća pogleda!), pjesma se vrti na svim nacionalnim postajama pa Silente nekoliko tjedana boravi i na vrhu Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene