Tulum koji se pamti

Prvog dana Revelin Electronic Festivala nastupili su MK i Sugarstarr

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je bilo na nastupu velikih svjetskih imena!

Marc Kinchen je priznati house producent i remixer, čiji talenti sežu i dalje, on je umjetnik, producent, DJ, tekstopisac i međunarodno ugledno ime u svijetu R & B i pop i dance glazbe. U zadnje vrijeme iznimno popularni i nezaobilazni njegovi hitovi u remixiranom ruhu, pa je tako osviježio radove i vratio na top liste gigante kao Michael Jackson, Lana Del Rey, Chris Malinchak, Paloma Faith&Pharrell, Le Youth, Sam Smith, Rhye, Hot Pitomi, Shadowchild, Haim, kao i njegovi solo projekti na Hot Creations i Defected labelu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludiilo u Revelinu JOKSIMOVIĆ I BEBEK Dva Željka spremaju spektakl!

Festival novih ritmova dovodi DJ-e, koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na top ljestvicama, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova

MK je poznat po obradama pop izdanja u dance hitove. Njegova treća verzija StormQueen/a 'Look Right Through' bila je no.1 na UK Chartu, dok je aktualni No.1 na svim vaznijim medijima remix od Duke Dumonta - I Got You koji je preuzeo dio vokala poznate Whitney Houston za izradu pjesme čij je glas izvrsno kopirala Jax Jones.

Nekad član poznatog dua Syke'n'Sugarstarr, koji su odgovorni za mnoge klupske hitove, krenuo je u vlastitu karijeru remiksirajući ponovno stari klasik „Ticket 2 Ride“. Sugarstarr- Matthias Weber se vratio svojim glazbenim korijenima kao što su Deep House,Funky Tech & Nu Disco. U pripremi je i novi album za Milk & Sugar Rec. u suradnji sa GOH- novim projektom hip hop ikona Redmana & Method Mana, koji bi trebao izaći ovo ljeto. Ova kombinacija Deep House sa elementima rapa po mnogim ekspertima EDM-a, najavit će početak nove ere u elektronskoj glazbi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene