Pokreni se

Projekt Pokreni se poziva Vukovarce na zajedničko druženje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklih mjeseci projekt Pokreni se diljem Hrvatske motivirao je stotine vježbača na zajedničko vježbanje i tjelesnu aktivnost, a za nekoliko dana dolazi u prekrasni grad heroj - Vukovar.

Tim kineziologa pod vodstvom Ivana Antunovića, 18. kolovoza u 19,00 sati na Trgu Republike Hrvatske predstavit će Vukovarcima jedinstveni kružni trening te najbolji način kako prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovesti u red.

Pogledaj i ovo showbuzz Dan sjećanja Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

Drago mi je što je upravo Vukovar jedan od pet gradova iz kojih ove godine šaljemo Hrvatskoj poruku o važnosti tjelesne aktivnosti. Iznimno se veselim vježbanju i druženju s Vukovarcima. Ovim putem pozivam sve građane Vukovara da nam se pridruže na treningu i osjete pozitivnu energiju koju tjelovježba pruža!” – izjavila je Renata Sopek.

Ivan Antunović: “Energija koju dobivamo povratno od vježbača je neopisiva'

Projekt koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog života s oduševljenjem su ugostili brojni gradovi diljem Hrvatske, a tijekom aktualne ljetne turneje prekrasna slika zajedničkog vježbanja poslana je iz Pule, Dubrovnika i Zadra.

Iako su ljetni mjeseci, kada je tijelo najizloženije pogledima, na izmaku, pravo je vrijeme da stvorimo dobre navike za jesen i zimske mjesece, kada smo svi skloni povećanom unosu kalorija te smanjenoj tjelesnoj aktivnosti!” - izjavio je glavni trener Ivan Antunović.

Projekt Pokreni se, koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima diljem Hrvatske nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s KIF-a, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Ekskluzivan trening uz najljepši zalazak sunca

Partneri i pokrovitelji projekta trud vukovarskih vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Nakon Pule, Dubrovnika, Zadra te nadolazećeg vježbanja u Vukovaru, veliko finale na rasporedu je 12. rujna na Europskom trgu u Zagrebu u 19 sati, a u sklopu Europskog tjedna sporta.
U okviru europske obitelji, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske najavljuje prvi Europski tjedan sporta, koji će se održati od 7. do 13. rujna 2015. godine. Inicijativa je ovo Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Središnji događaj u Hrvatskoj najavljen je za subotu, 12. rujna, kada će se na zagrebačkom jezeru Bundek održati cjelodnevne sportske aktivnosti za sve građane.
Prijavite se za vježbanje u Vukovaru i Zagrebu putem službene web stranice Projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene