Vježbanje uz more

Projekt 'Pokreni se' - Otkrijte tajnu dobrog izgleda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Projekt Pokreni se na jednoj od najljepših plaža svijeta - dubrovačkim Banjama ukazuje na dobrobiti vježbanja uz more!

Ljetni dani za većinu nas dani su odmora kad se prepuštamo raznim užicima i briga za vlastitio tijelo polako odlazi u drugi plan. No, stručnjaci ukazuju na dobrobiti mora i vježbanja uz njega tako da i dani odmora mogu postati pravi melem za vlastito tijelo.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći ljepotani Zgodni i uspješni - Njih bi sve žene poželjele blizu sebe

Voditeljica i producentica Darija Mikulandra te vaterpolist Juga, Marko Macan, otkrivaju tajnu savršenog izgleda, ali i pozivaju Dubrovčane da zajedno s njima vježbaju uz more u sklopu projekta 'Pokreni se'.

Jedna od najpoznatijih plaža svijeta, dubrovačke Banje i East West beach club bit će najljepši fitness centar na otvorenom u svijetu, ove srijede, 18. lipnja od 18 sati. Nakon prošlogodišnjeg vježbanja na tvrđavi Revelin, ovog ljeta poruka iz Dubrovnika ide u smjeru dobrobiti vježbanja uz Jadransko more i svjež morski zrak. Projekt se u Dubrovniku održava uz podršku Grada i turističke zajednice grada Dubrovnika.

Prestani biti dio bolesne nacije - POKRENI SE!

'Obožavam pješčane plaže, kao i one sa sitnim žalima jer volim vježbati na njima, pogotovo volim miris soli i šum mora. Radim vježbe u plićaku dok je pola tijela u vodi, a svaki put kada skočim u more, otplivam i obavezno odradim nekoliko vježbi za noge i leđa u nekoliko serija. Ta ljubav za vježbanjem u moru traje čitav moj život iz ljeta u ljeto, za razliku od običnog vježbanja gdje nisam baš redovna. Preporučila bih svima da provedu jedno aktivno ljeto', izajvila je Darija Mikulandra, producentica Midsummer Scene Dubrovnik, koji idućeg tjedna predstavlja Shakespearov 'San Ljetne Noći' na tvrđavi Lovrijenac.

Grupno vježbanje uz vodu kao i u samom moru prirodno su okruženje i za vaterpolistu Juga Marka Macana koji i trenutke odmora od klubskih obaveza provodi vježbajući.

'Sport je pravi izbor. Nama vrhunskim sportašima sastavni je dio svakodnevice, a preporučam ga svima jer će tako poboljšati vlastiti zdravstveni status te unaprijediti tjelesnu formu. Dubrovnik ima prekrasnih mjesta za vježbanje na otvorenom, a svakako bih preporučio trčanje u Gospinom polju ili pješke na Srđu', izjavio je vaterpolist Marko Macan.

Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića, 'Pokreni se' po drugi se puta u Dubrovniku održava u srijedu 18. lipnja u 18 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene