Premijerno pogledajte

Koliko je ovo moćno! Oliver Dragojević gost u baladi Željka Bebeka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tekst ove predivne balade potpisuje veliki hitmaker Nenad Ninčević, a opisuje kakva treba biti ljubav muškarca prema ženi.

Poslušajte i premijerno pogledajte spot za novi duet Željka Bebeka i Olivera Dragojevića, pod nazivom "Ako voliš ovu ženu".

Pogledaj i ovo Željko i Ružica Bebek - 2 Mlađa je od njega 34 godine Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

Tekst ove predivne balade potpisuje veliki hitmaker Nenad Ninčević, a opisuje kakva treba biti ljubav muškarca prema ženi. I uistinu, tko je ovakvu pjesmu mogao otpjevati bolje nego dvojica legendarnih pjevača? Njihovi moćni glasovi napokon sjedinjeni u baladi ostavljaju snažan dojam na slušatelja.

Spot prati tri generacije povezane u ljubavi. Balon simbolizira male stvari koje nas u životu čine sretnima dok medaljon sa satom simbolizira trajnu vrijednost veze. Snimalo se na prekrasnim lokacijama u Dragama, na Vranskom jezeru, Primoštenu, Splitu, Trakošćanu i Maksimiru. Snimanje je trajalo dugo ali vrijedilo je, rekli su nam redatelji spota Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

U spotu se pojavljuju djeca Nika Štefanič i Petra Vidić, mladi zaljubljeni par glumi stariji sin Sandre i Branimira, Marko Mihaljević i njegova djevojka Lana Grubišić a u završnim scenama su Stjepana Brkić, Marko Abramović i dječak Toma Škorić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene