Arhitektonski fakultet

Otvoreni dani 3D ispisa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Događanje će okupiti pojedince i grupe koje se bave stolnim 3D ispisom, 3D skeniranjem, a posebno nam je drago da će nam se pridružiti i oni koji 3D ispis koriste za razvoj svojih ideja ili proizvoda.

Udruga FabLab u suradnji sa Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagreb, treću godinu za redom organizira događanje pod nazivom '3. otvoreni dani 3D ispisa 3rd 3D Printing Open Days 4. i 5. prosinca 2015. godine u Auli Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Događanje će okupiti pojedince i grupe koje se bave stolnim 3D ispisom, 3D skeniranjem, a posebno nam je drago da će nam se pridružiti i i oni koji 3D ispis koriste za razvoj svojih ideja ili proizvoda. Od podvodne rasvjete, preko edukativnih robota, do 3D ispisanog drona.

Počinje 'revolucija ljepote': Ona će promijeniti kozmetičku industriju!

Osim domaćih entuzijasta, ove godine očekujemo i goste iz Ljubljane, Maribora, pa i gosta iz Finske.

Posebno nam je drago pozvati sve zainteresirane na ovo događanje. Od djece, đaka i studenata, do poduzetnika i privrednika, kao i svih drugih zainteresiranih koji na ovaj način mogu dobiti informacije iz prve ruke o ovim vrlo dostupnim tehnologijma.

Dodatne informacije potražite na Facebook stranici udruge FabLab http://www.facebook.com/FabLabHR, službenim stranicama udruge www.fablab.hr ili pošaljite upit na info@fablab.hr.

Vidimo se uskoro na Arhitektonskom fakultetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene