slavi rođendan

Najveći romantičar u glazbi bio je nominiran i za Oscara: Ovo je 10 najpopularnijih hitova Bryana Adamsa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bryan Adams jedan je od najpoznatijih romantičara na svijetu što se glazbe tiče, a tijekom zavidne karijere osvojio je i brojne nagrade. Povodom njegova rođendana prisjetili smo se njegovih najvećih hitova.

Kanadski pjevač i gitarist Bryan Adams diljem svijeta je poznat po svojim hitovima, a njegove balade jedne su od najromantičnijih ikada ispisanih u glazbi.

Pogledaj i ovo Bryan Adams nakon šest godina Bryan Adams vraća se pred zagrebačku publiku, stiže u Arenu 13. prosinca!

Adams se proslavio u SAD-u i Kanadi albumom "Cuts Like a Knife" iz 1983. godine te istoimenom ojesmom, a godinu kasnije je zahvaljujući albumu "Reckless" postao planetarno popularan. Već onda su njegove pjesme krasile vrhove svjetskih top lista, a do danas je ostao jedan od najvećih romantičara u svijetu glazbe.

Tijekom zavidne karijere osvojio je brojne nagrade, a triput je za svoje pjesme koje su se pojavljivale u filmovima bio nominiran za Zlatni glubus te dvaput za prestižnu nagradu Oscar. Ima i svoju svijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a još uvijek je aktivni izvođač. U sklopu svojih turneja je posjetio i Hrvatsku prije nekoliko godina, a povodom njegova 61. rođendana prisjetili smo se njegovih najvećih hitova.

"(Everything I Do) I Do It for You"

"Have You Ever Really Loved a Woman?"
"Run To You"
"Please Forgive Me"
"Summer of 69'"
"Heaven"
"The Only Thing That Looks Good On Me Is You"
"Cloud Number 9"
"Let’s Make a Night to Remember"
"Straight From The Heart"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene