Popularni brend

Piazza Italia dolazi u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Piazza Italia, jedan od najpoznatijih talijanskih high street brendova, dolazi u Hrvatsku!

Prva trgovina popularnog brenda Piazza Italia, koja se ovog tjedna otvara u Zagrebu, namijenjena je najmlađima, dok se otvaranje novih trgovina diljem Hrvatske očekuje u bliskoj budućnosti.

Promijenila izgled - ovakvu je još niste vidjeli!

Piazza Italia Kids, svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj otvara u Point shopping centru, a novo otvoreno modno carstvo najmlađima će predstaviti vrhunsku jesensku kolekciju prepoznatljivog talijanskog dizajna po pristupačnim cijenama.

Brend Piazza Italia osnovan je 1993. godine u Italiji, zahvaljujući inicijativi triju mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po pristupačnim cijenama, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu.

U bogatoj ponudi popularnog talijanskog brenda nalaze se kolekcije ženske, muške i odjeće za djecu, a upravo najnoviji svjetski dječji modni trendovi za nekoliko dana stižu u Hrvatsku. Šarenilo boja u kombinaciji s originalnim krojevima razveselit će brojne mališane te unijeti dašak čarolije i osobnosti u dječji ormar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene