Slavni DJ

SVJETSKA SENZACIJA Paul Van Dyk potkraj kolovoza u dubrovačkom klubu Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni DJ Paul Van Dyk 26. kolovoza dolazi u dubrovački Culture club Revelin!

Jedan od najpoznatijih DJ-a na svijetu, nominiran za Grammy, Paul Van Dyk, dolazi u dubrovački Culture club Revelin, u petak, 26. kolovoza. Velika je to vijest za sve njegove obožavatelje, posebno nakon prošlogodišnjeg spektakularnog nastupa.

Pogledaj i ovo showbuzz DJ u Dubrovniku INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

‘Revelin je stvarno poseban klub, jako rado sviram u Dubrovniku i gotovo je nestvarno nastupati okružen zidinama i poviješću koja iz njih izvire. Teško je naći riječi kad stanete na terasu Revelina i pogledate oko sebe. Drago mi je da se vidimo opet’, rekao je Van Dyk.

Paul obiđe zemaljsku kuglu 16-ak puta na godinu, a broj ljudi koje oduševljava na festivalima i u klubovima izražava se u milijunima. Uspjesi u produciranju mogu mu se usporediti s onima na nastupima. Poznat je i po remiksevima velikih mainstream zvijezda, kao što su Madonna, Justin Timberlake i Britney Spears. Objavio je i remiks verzije hitova heavy metal grupe Rammstein, te grupa U2, Depeche Mode, New Order, pa i kultnih elektronskih zvijezda kao to su Deep Dish, Faithless i Underworld. Prodao je više od 3 milijuna primjeraka albuma, a ovo će mu biti treći nastup u dubrovačkom Culture clubu Revelin.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene