Svjetski karneval

Hrvatski klub hit i u Rio De Janeiru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na najvećem i najpoznatijem svjetskom karnevalu u Riu, u milijunskoj povorci našao se i hrvatski klub Papaya.

Papaya tim prošli je tjedan gostovala u Rio De Janeiro, i to u sklopu najvećeg svjetskog karnevala kojeg prenose najveće TV kuće diljem globusa. Dio je to zajedničke suradnje koju Papaya ima sa jednim od najpoznatijih brazilskih festivalskih brandova 'Paradise Weekend' već drugu godinu zaredom. Suradnja se odnosi na međusobno promoviranje destinacija i klubova/festivala, tj. Hrvatske u Brazilu i obratno.

Pogledaj i ovo showbuzz Nauljeni olimpijac Ponižen na Igrama, ali svi su opet gledali samo u njega!

Noćni klubovi koje morate doživjeti prije smrti - Jedan je u Hrvatskoj!

Tako su Papayini DJ-i prošlog tjedna nastupali na najvećoj svjetskoj povorci u sklopu 'Camarote Paradise Weekend' festivala, dok će se europska inačica 'Paradise Weekend Europe' održati u klubu Papaya ovo ljeto i to između 1. i 3. kolovoza na kojem će nastupiti brazilski DJ Mario Fischetti, popularni talijanski duo Nari&Milani te hrvatski dj Kosta Radman.

Ovom međusobnom promocijom i suradnjom, već ove godine otok Pag i klub Papaya u sklopu festivala 'Paradise Weekend Europe' posjetit će par stotina brazilaca. Od poznatih brazilaca svoj dolazak je najavila i nogometna legenda Romario.

Želite li ovo ljeto plesat brazilsku sambu u Papayinom ruhu na plaži Zrće?

Svakako saznajte što vam se sprema u sklopu egzotičnog Paradise Weekend Europe tjedna. Pitanje koje se nakon prošle sezone pitao jedan od najprestižnijih britanskih medija, The Guardian, ovih dana intrigira i druge velike europske i američke medije. Nizozemski portal Festival Calendar Hrvatsku predstavlja kao zemlju garantirano dobrog provoda i lijepog vremena, opuštenih ljudi, niskih cijena, netaknute prirode, gostovanja najvećih svjetskih zvijezda te posebno – raznovrsnih festivala.

Kao veliku prednost Hrvatske spominje festivale na otvorenom dok se primjerice na Ibizi sva zabava odvija u zatvorenim prostorima. Među negativnim stranama Ibize navodi i sličan muzički program koji se iz godine u godinu ponavlja, dok Hrvatska dovodi svježa imena, mlade talentirane izvođače te raznovrsnije žanrove glazbe.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene