One Drop party

Otkrijte svijet melodičnog techna ove subote na novoj klupskoj večeri u Petom Kupeu

PR PR Foto: PR

Na One Drop partyju nastupaju prominentni predstavnici ovog žanra – Yubik, 19:26 i Petar Dundov

Techno ima mnogo lica, a jedno od nježnijih je melodic techno kojeg ove subote, 26. studenog u Peti Kupe donosi One Drop party. Zagrebačkoj će sceni nastojati približiti taj zvuk, sve popularniji u svjetskim party destinacijama.


U prvom izdanju novog programa sviraju prominentni njemački predstavnik melodičnog techna Yubik, talijanski DJ 19:26 i svima dobro poznati Petar Dundov. Kao headliner na One Drop party stiže Yubik, minhenski producent čija je karijera u uzletu nakon potpisa za renomirani Afterlife. U Peti Kupe donosi i svoje ovogodišnje hitove sa spomenute etikete - "The Runner" i "Human Aura".

PR PR Foto: PR


Techno u emotivnom tonu nudi i 19:26, DJ iz Milana koji se sve uspješnije pozicionira na sceni. Njegove setove odlikuju stalne izmjene sjetnih i euforičnih trenutaka s posebnom pažnjom na estetiku. Sa svojim zvukom u cijelu večer će se odlično uklopiti i najuspješniji i najproduktivniji hrvatski DJ i producent Petar Dundov čiji setovi oduševljavaju u klubovima diljem svijeta.


Ulaznice za ovu večer dostupne su putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/one-drop-music-presents-a-show-with-petar-dundov-1926-and-yubik-12540

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene