preokret u karijeri

Čudo s Broadwaya stiže u Zagreb: Režira ga čelnik legendarnog nogometnog kluba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayu, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, EVITA je doista show koji se ne smije propustiti.

Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u Zagreb dolazi 28. veljače 2018. godine. Ovo remek djelo osvojilo je mnoge nagrade za pjesme ‘Don’t Cry For Me Argentina’, ‘You Must Love Me’ i ‘Another Suitcase in Another Hall’, a osvojio je i Tony, nagradu za najbolji mjuzikl.

Pogledaj i ovo Princeza Diana (Foto: AFP) Neprežaljena Lady Di Stiže mjuzikl o princezi Diani: Polugoli glumci sigurno će razljutiti kraljevsku obitelj

Nakon iznimno uspješniog mjuzikla Mačke (Cats), mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme.

 

Dok su mnogi upoznati s holivudskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu vjerojatno je najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona te je kao prva dama djelovala šest godina, do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene i socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te se intenzivno bavila humanitarnim radom u svojoj zemlji.

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu u Broadwayu, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, EVITA je doista show koji se ne smije propustiti.

Turneja 2017./2018. pod produkcijskom je kućom Broadway Entertainment Group, a glavni je redatelj mjuzikla Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi i činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton.
Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput 'We Will Rock You', 'Dreamboats and Petticoats' i mnogim drugima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene