Još jedan u nizu

Zbog koronavirusa i novonastale situacije odgođen je i koncert Vesne Pisarović u Domu sportova!

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Filip Koludrović/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović - 8 Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 1 Pjevačica Vesna Pisarović (Foto: IN Magazin) +0 Vesna Pisarović - 6 Galerija

Koncert Vesne Pisarović, najavljen za 28. 3. u Domu sportova, odgođen je zbog koronavirusa, a zakazan je i novi datum održavanja.

Koncert Vesne Pisarović odgođen je zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da se odgode skupovi i organizirana okupljanja, na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi, piše u službenom priopćenju. 

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović - 3 Emotivni povratak Nakon četiri odgođena datuma, Vesna Pisarović konačno održala dugo očekivani koncert pred rasprodanom dvoranom!

Novi datum održavanja koncerta je subota, 23. 5. 2020., a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.

U slučaju da onima koji su kupili ulaznice novi termin ne odgovara, ulaznice se mogu vratiti, od 12. 3. 2020. do 31. 3. 2020., na prodajno mjesto gdje su i kupljene. 

Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, potrebno je javiti se na info@eventim.hr. 

Osim ovog, odgođeni su i brojni drugi događaji u Hrvatskoj. 

Zagrebačka Tvornica kulture u srijedu je objavila kako se zbog koronavirusa odgađa koncert grupe The Bomtown Rats sir Boba Geldofa te će se umjesto 14. ožujka održati 17. listopada ove godine.

Hrvatska glazbena unija objavila je kako do daljnjeg odgađaju dodjelu Nagrade Status, koja se u Rijeci trebala održati 16. ožujka ove godine.

Hrvatsko društvo skladatelja objavilo je kako se odgađa i Dan hrvatskog filma i glazbe u Bruxellesu koji se trebao održati 24. ožujka.

Iz organizacije nagrade Porin također su se oglasili, a prema trenutačnim informacijama, dodjela će se održati 27. ožujka, kada je i planirana. "Organizator Porina u svakodnevnom je kontaktu sa svim nadležnim institucijama te se, sukladno njihovim uputama o neodržavanju manifestacija s brojem posjetitelja većim od 1000, Porin za sada održava", istaknuli su.

Odgođen je i koncert Marije Šerifović koji se 21. ožujka trebao održati u Spaladium Areni, a novi je datum 23. svibnja ove godine.

Koncerti Frajli u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog također su odgođeni, kao i svi ostali nastupi koji su tamo trebali biti u narednih nekoliko dana. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) +0 Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odustaje od tvrdnje da je slavni glumac silovao njegova tragično preminulog prijatelja: ''To nije bilo jednom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene