party se nastavlja

Razlog za slavlje: Na Zrću su već 30 godina, ovo je bila njihova najuspješnija sezona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Kalypso na plaži Zrće nalazi se na clubbing sceni gotovo 30 godina, što ga čini jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe.

Novi dizajn Kluba Kalypso, kao i najkvalitetniji sound sustav na plaži, danas čine Kalypso jedinstvenim i najpoželjnijim klubom na plaži Zrće. Sezona 2015. započela je Zrće Spring Break festivalom, na kojem su nastupili i oduševili kraljevi mashup-ova i bootleg-ova, globalno popularan talijanski producentski DJ duo, DJ's From Mars - bio je to tek početak najuspješnije sezone kluba.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su dole POČELO JE LUDILO: Raskalašena zabava na domaćim plažama

Neprekidan Afterhours Sonus Festivala u klubu Kalypso trajao čak od 07:00 do 24:00h!

Kalypso je i ove sezone bio jedan od domaćina popularnog britanskog Hideout Festivala, koji se održava na čitavoj plaži i privlači na otok Pag preko 15.000 posjetitelja. Na Hideoutu zbilja nema stajanja, dnevni tulumi traju od 13:00h do 20:00h, a noćni od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih sati. Prvi dan festivala, u klubu Kalypso su nastupili rezident DJ-ica Ibiza Rocks - Nicola Bear i britanski majstori Drum & Bassa - North Base popodne, pa Death on the Balcony, Jaymo & Andy George, Darius Syrossian i Zutekh DJstijekom noći. Preostale dane publiku su oduševili i Arkice, TCTS, Justin Martin, Hannah Wants, DJ EZ, pa Mike Jones, Joy Orbison, Scuba i Nina Kraviz, pa Keri Chandler, Last Magpie i George Fitzgerald, a festival je završio After party maratonom od 06:00h do 12:00 uz sjajnog Setha Troxlera.

Nakon Hideout festivala, uslijedio je žestoki Hard Island Festival, na kojem je klub Kalypso u suradnji s agencijama i party brandovima Q-Dance, Dirty Workz, Hardcora Italia, Unite Records i Pulsar predstavio ovaj trodnevni hard core spektakl. Nakon toga toga stigao je i najveći europski hip-hop festival Fresh Island, koji je privukao goste iz SAD-a, Brazila, Izraela, Australije, a i drugih krajeva svijeta u potrazi za zaraznim hip-hop i r'n'b ritmovima. Ubrzo nakon Fresh Island Festivala 2015. u Kalypsu je uslijedio senzualan Allure Music Festival poseban po tome što su svi izvođači, artisti i promotori isključivo žene.

Inače, svaki dan goste kluba Kalypso zabavlja odličan resident DJ, Bronxwon. Svake se srijede u popodnevnim satima u klubu za vrijeme Afterbeach Party-ja održavao i Foam Pool Party, a svakog je ponedjeljka Kalypso predstaljao svoj najatraktivniji program, mističan glazbeno scenski spektakl pod nazivom "GOA - Garden Of Art". Na GOA programu nastupile su po više puta Miss B. Jones (Pacha Ibiza tour resident DJ) i Miss Marien Baker sjajnim future house setovima, a najatraktivnije GOA gostovanje bilo je tijekom Stereoforest festivala, kada je nastupio švedski house duo Dimitri Vangelis & Wyman.

Tjedan dana prije Stereoforest festivala, Kalypso je je ugostio jednog od najtraženijih europskih DJ-a, gostovao je švicarski producent i DJ, autor mega-hitova "Welcome to St. Tropez" i "Ma Chérie", DJ Antoine. Klub je bio krcat, DJ Antoine je pokazao da je vrhunski showman i oduševio je brojnu publiku, svi su pjevali njegove hitove, plesali uz iste do zore. Izazvao je i vriskove kod velikog broja ljepotica, a u određenom se trenutku popeo na binu i zalijevao euforičnu masu.

Kao šečer na kraju, klub Kalypso bio je jedan od domaćina Sonus Festivala, najpopularnijeg underground festivala elektronske glazbe u Europi, koji je na otok doveo preko 15.000 posjetitelja, a svi su klubovi tih dana neprestano bili krcati. Valja napomenuti da Sonus festival završava neprekidnim Afterhours partyjem u Kalypsu od 07:00h ujutro dok zadnja osoba ne prestane plesati. Afterhours je, bez prekida, trajao do čak 24:00h! O tom partyju svi i dalje pričaju i s nestrpljenjem čekaju Kalypso-vu sezonu 2016, kao i novi Sonus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene