Velika zabava na Jarunu

Na Jarun Piknik Festivalu zabavljat će vas Jelena Rozga!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jarun Piknik Festival je veliki spektakl na otvorenom, ujedno će biti i prvi javni nastup popularne Rozge u Zagrebu nakon novog singla Nirvana!

Jelena Rozga održat će u četvrtak 02. svibnja veliki koncert na otvorenom u sklopu Jarun Piknik Festivala.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Nakon objave singla Nirvana popularnost Splićanke doseže zvjezdane vrhunce, a zagrebački koncert na otvorenom Jelena najavljuje kao pravi spektakl: 'Zagrebačka publika ima posebno mjesto u mom srcu. Velika su mi podrška sve ove godine, a koncerti u Zagrebu su uvijek za pamćenje. Pozivam sve da nam se pridruže na Jarunu i obećajem nezaboravan provod!'

Otok hrvatske mladeži na jarunskom jezeru od 01. – 05. svibnja ugostit će Jarun Piknik Festival. Ovaj petodnevni gastro – glazbeni koncept predstavit će najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a Jarun će u večernjim satima pretvoriti u veliku pozornicu.

>> 'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada!'

Uz onu centralnu na kojoj je nastup potvrdio i Halid Bešlić (01.05.), Jarun Piknik Festival ima još dvije pozornice na kojima nas svaku večer očekuje sjajan glazbeni program. Jedna će biti za ljubitelje rock glazbe dok će druga njegovati etno glazbu.

Posljednjeg dana festivala, veliko kino na otvorenom vratit će nas u stara dobra vremena. Organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati mališane.

Ulaz na sva dnevna događanja Jarun Piknik Festivala je besplatan, dok se za večernje koncerte nakon 19 sati naplaćuje ulaznica po simboličnoj cijeni od 20 kuna, a koja vrijedi za sve pozornice i sadržaje festivala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene