sprema spektakl u splitu

Na koncert Miše Kovača dolaze obožavatelji iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana, a evo tko će mu se još pridružiti na pozornici

Mišo Kovač Mišo Kovač Borna Filić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mišo Kovač - 8 In Magazin: Mišo Kovač - 7 In Magazin: Mišo Kovač - 3 Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač In Magazin: Mišo Kovač - 7 In Magazin: Mišo Kovač - 5 Mišo Kovač se vraća pred publiku - 4 Mišo Kovač se vraća pred publiku - 5 +1 In Magazin: Mišo Kovač - 1 Galerija

Mate Mišo Kovač u nedjelju će nastupiti na Starom placu u Splitu pred obožavateljima iz raznih dijelova svijeta, a poznato je i tko će mu se pridružiti na pozornici.

Mate Mišo Kovač, najprodavaniji pjevač ovih prostora, na Starom placu u Splitu u nedjelju sprema glazbeni spektakl koji će privući njegove obožavatelje iz cijelog svijeta.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Kakav duo! Najposebnija gošća na koncertu Miše Kovača rastopila je publiku, a ni on sam nije uspio obuzdati emocije!

Prema riječima organizatora, Mišo se iznimno raduje novom susretu s publikom na pragu osamdesetih godina jer plan je koncertom pod nazivom "Samo nas nebo rastavit može" ujediniti cijelu regiju koja uživa u bezvremenskim hitovima pjevača rodom iz Šibenika.

"Vip lože i tribine su već danima rasprodani, ostalo je još malo karata za parter. Poznato nam je da na koncert publika stiže iz cijelog svijeta, doslovno imamo najavljene goste iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana", rekli su Hini organizatori.

U tijeku su posljednje pripreme za događaj, slaže se pozornica od 60 metara i još dvjestotinjak rasvjetnih tijela.

"Uz Mišu će na koncertu pjevati Alen Nižetić, Jole, klapa Rišpet, Saša Antić, Slavonske lole i, naravno, Ivana Kovač. Program će moderirati prvi glas Dalmacije Edita Lučić Jelić, a splitski DJ-evi će od 18 sati do 21 sati zabavljati publiku s dalmatinskim uspješnicama jer će se vrata Starog placa otvoriti već u 18 sati", kažu organizatori.

Mišo je Koordinaciji braniteljskih udruga grada Splita poslao veći kontigent karata, a desetke ulaznica poklonio je i djelatnicama splitske bolnice kako bi im se odužio za njihovu nesebičnu skrb dok je bolovao prije nekoliko mjeseci.

Koncert na Starom placu u Splitu biti će njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu od 2018. godine, kada je Mišine hitova pjevala dupkom ispunjena Spaladium Arena.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri +0 Raquel Mauri Celebrity Zanosna supruga Ivana Rakitića prava je senzacija na plaži, a pažnju plijene i ukrasi na njezinu tijelu koje rijetko pokazuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene