'Zapalila' Best

Mislili su da je 'iluzija', no ona se stvarno pojavila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović i hit 'Iluzija' iznenadili su tisuće mladih koji su ovog vikenda slavili rođendan kultnog zagrebačkog disco cluba The Best.

Danijela Martinović rado se odazvala pozivu za nastup iznenađenja te, na opće oduševljenje više od dvije tisuće rasplesanih gostiju, zajedno s njima u glas otpjevala novi hit 'Iluzija', ali i 'Raspašoj' koji je atmosferu doveo do ludila.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Poslušajte dugoočekivani hit- Iluzija!

'Za mene je ovo bilo posebno iskustvo. Nikad nisam imala ovakav nastup iznenađenja, a rođendan The Besta zaista je posebna prigoda. O tome kakva je energija bila između svih koji su se zatekli u klubu će se zaisgurno pričati još jako dugo, ja sam i dalje pod velikim dojmom', rekla je Danijela i dodala: 'Iluzija je zavladala plesnim podijima, divno je vidjeti te mlade ljude koji su u glas pjevali samnom, hvala im na ovom daru i neponovljivom iskustvu!'

Nastup iznenađenja Danijele oduševio je sve pristune, u klubu su se u jednom trenutku ugasila sva svjetla i poput prave Iluzije Danijela je zapjevala novi hit.

Prvotni šok svih prisutnih koji u jednom trenutku nisu znali što se događa prerastao je u opće oduševljenje, povici odobravanja ispunili su The Best posebnom energijom koja se rijetko doživi. U jednom su se trenutku vidjele samo bljeskalice mobitela i foto aparata, svi su željeli zabilježiti ovaj poseban trenutak.

Zvijezdana slavljenička noć privukla je i brojne sportske zvijezde poput rukometnih reprezentativca Filipa Ivića, Lovre Šprema, Tea Čorića, vaterpolista Mladosti Marka Pavičića, Duje Živkovića i Ivana Capana, te brojne druge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene