pogledajte

Mila Elegović predstavila 'Kradljivicu srca' na zagrebačkoj špici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cvjetni trg, zagrebačka špica, lijepo vrijeme, blagdansko ozračje i mnoštvo obožavatelja, bilo je i više nego dovoljno da 'Kradljivica srca' Mile Elegović oživi u samom srcu metropole.

Koncertom koji je održala sa svojim Green House Blues Bandom koji broji trinaest članova, Mila je svome gradu, kao i fanovima poklonila nešto o čemu je dugo sanjala. Na najljepši mogući način predstavila je svoj aktualni album 'Kradljivica srca' u izdanju Hit Recordsa na kojeg je iznimno ponosna, a pjesme koje su se našle na albumu autorski potpisuje Mila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Pecotić - 1 ''bože, kako je lipo'' Poznata lica okupirala špicu i rivu: Koja je Hrvatica našla ljubav putem aplikacije, a za kakav se pothvat sprema Marko Pecotić?

Tajanstveni Joker osvojio srce Mile Elegović i dobio ulogu u novom video spotu

Nakon što je otpjevala nekoliko pjesama sa spomenutog albuma, Mila je brojnim obožavateljima koji su strpljivo čekali, potpisala albume, fotografirala se s njima, ali i kratko porazgovarala.
Nekoliko dana prije same promocije Mila je istaknula kako je prisutna i manja doza treme, ali čim je stala na pozornicu male božićne kugle, koja je dočaravala pravu blagdansku atmosferu i zapjevala 'Koku', 'Kradljivicu srca'... trema je nestala.

Svoju kolegicu iz kazališta došla je podržati glumica Jasna Palić Picukarić, kao i operni pjevač Ronald Braus, koji su Mili čestitali na izlasku albuma, te joj poželjeli puno uspjeha na glazbenoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene