premijera spota

Ovaj svestrani glazbenik već je ranije osvojio publiku, a sada je pokazao svoju zaigranu stranu u pjesmi "Piči po svom"

Matej Mudrovčić Matej Mudrovčić Foto: PR

Matej Mudrovčić je odlučio slušati svoje srce, slijediti strast i danas živi svoj san – glazbenik je koji stvara svoja autorska djela kroz koja osvaja svojom specifičnom energijom.

Nakon što nas je osvojio autorskim pjesmama "Pitanja" i "Knjiga ljubavi", Matej Mudrovčić je udahnuo novi život u pjesme "Plešem sama" i "Jugo" fantastičnim obradama, te tako oduševio i publiku i radijski eter.

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

Ovaj svestrani glazbenik je iskoristio ova zanimljiva nova vremena i posvetio se svojoj glazbi. Matej je odlučio slušati svoje srce, slijediti strast i danas živi svoj san – glazbenik je koji stvara svoja autorska djela kroz koja osvaja svojom specifičnom energijom.

U vrijeme kada nije mogao svirati i uživo biti sa svojom publikom, Matej se posvetio stvaranju i snimanju autorskih pjesama. Iako smo od njega navikli slušati balade, odlično se snašao u nešto bržem ritmu. U novom singlu "Piči po svom"  imamo priliku vidjeti njegovu veselu i zaigranu stranu : “Cijela pjesma je snimljena u prijateljskoj, čak bih rekao i obiteljskoj atmosferi. Prateće vokale su otpjevale moja zaručnica Tea i Karla Krmpotić iz Detoura, budući vjenčani kum Fran glumi u spotu.”

“Na svim instrumentima su svirali odlični glazbenici koji su mi ujedno i dragi prijatelji, mislim da se ta atmosfera osjeti u pjesmi”, rekao nam je Matej.


Pjesmu prati spot u kojem se ekipa na svoj šaljivi način držala mjera opreza. Matej nam je otkrio detalje sa snimanja: “ Mislim da se nikad nisam toliko smijao kao ta tri dana na snimanju. Nezgodno se kretati s maskotom na glavi u kojoj vidiš samo ravno, ali toliko smo se smijali da nam uopće nije teško palo. Pogotovo kad smo u jednom trenu shvatili da naš "lik" iz spota sob - vozi sobni bicikl. Spot je snimao Viktor Bašić, scenarij smo zajedno osmislili, a kadrove je montirao Neven Kadić. Još jednom zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj pjesmi i spotu, uz takve ljude oko sebe, ne plašim se budućnosti".

Singl Piči po svom, kao što se može i naslutiti iz naslova, poruka je da nikada ne treba odustati od svojih snova. Treba slijediti svoje srce i onda kad to nije lako i kad samo ti jasno vidiš svoj cilj. I sam nam je Matej, kojem je nadimak Mudri, poručio: “Dok god je čovjeku puno srce zbog onog što radi, ništa mu nije teško”!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) +1 James Michael Tyler (Foto: Getty Images) Celebrity Poznato je zašto se legendarni Gunther nije pojavio na okupljanju "Prijatelja", razlog će rasplakati fanove serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene