Novo u Menartu

Od eksperimentalne alternative do belkanta: Martin Žunec predstavlja svoju prvu pjesmu "Ako ne za nas"

Martin Žunec Martin Žunec Foto: PR

Glazbeno putovanje Martina Žuneca započelo je igrom na očevim instrumentima, a raslo kroz nastupe u zagrebačkim klubovima i suradnji s poznatim imenima estrade.

Mladi belkantist Martin Žunec, rođen 22. studenog 1992. slojevita je pojava! On je vokalist, multi-instrumentalist, producent i autor čiji lik i djelo povezujemo s bendovima poput Porto Morto (kao jednog od suosnivača) i Bordo Projekta.

Njegovo glazbeno putovanje započelo je igrom na očevim instrumentima, a raslo kroz nastupe u zagrebačkim klubovima i suradnji s poznatim imenima estrade.

Bordo Projekt pokrenuo je kao svoj alias kroz kojeg surađuje s drugim pjevačima koji mu gostuju na pjesmama. Glavni cilj projekta je bilo kratkotrajno "istraživanje" hrvatske glazbene scene, točnije medijskih i radijskih protokola uz određeni rok trajanja cijele priče.

Sigurnim koracima, Martin svoj glazbeni put nastavlja u diskografskoj kući Menart, a prva pjesma koju predstavlja je balada „Ako ne za nas“.

Spot je snimljen u lounge bar-u uredskih prostora Wespa u Zagrebu, a režirao ga je Krešendo Kreativa.

"U svijetu prepunom emotivne plastike malo je toga ostalo vrijednog borbe, a o tome govori i ova pjesma - za što drugo ako ne za nas? Kad nešto vrijedi i kad nas nadahnjuje, to treba čvrsto uzeti i održavati jer takvo nešto je u današnje vrijeme luksuz i rijetkost. Također se nadam da pjesme poput ove mogu blago preodgojiti ljude koji su zapeli u nekom sivilu ili im treba mali poguranac da im se opet vrati optimizam i vjera u ono nešto lijepo jer toga itekako ima. Pjesmu sam napisao u trenutku revolta prema pesimističnim stavovima i izjavama da više nema kvalitetnih ljudi i istinske ljubavi u današnjem svijetu. Taj refren je jednostavno izletio iz mene dok sve ostalo nije bilo teško ukomponirati u temu", rekao je Martin Žunec.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene