Velika stvar

Obožavatelji mjuzikla ne smiju propustiti ovaj događaj u prosincu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji mjuzikl današnjice, Mamma Mia, koji je premijerno prikazan ovog lipnja u kazalištu Komedija stiže u varaždinsku Arenu!

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku, a za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović i brojni drugi.

Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a u orkestru sviraju brojni poznati i priznati domaći glazbenici.

Pogledaj i ovo Mila Elegović ''e sad...'' Mila Elegović progovorila o neostvarenom majčinstvu: ''Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam''

Mjuzikl Mamma Mia pogledali su milijuni, a domaća publika bila je na nogama

Nakon brojnih predstava u matičnom kazalištu, mjuzikl Mamma Mia krenuo je na turneju diljem Hrvatske, a 18.12.2015. svoju vrhunsku predstavu održat će u Areni Varaždin.

Riječi hvale za uvjerljive izvođače i ansambl koji pršti zaraznom energijom, pristizale su sa svih strana već od prve izvedbe ove predstave.

'Zahvaljujući svom zaraznom optimizmu, mjuzikl Mamma Mia od premijere naovamo nije prestao puniti dvorane, kako onu 'kućnu' našeg kazališta Komedija, tako ni osjetno veće prostore u kojima smo dosad imali prilike gostovati. Za ovu se predstavu mjesecima unaprijed traži karta više i veseli me što ćemo tu praksu, a kojom se ponosimo, sada moći testirati i pred varaždinskom publikom. Osobno mogu reći da mi je nastupati u takvom projektu izuzetna čast, ali veliko i zadovoljstvo, jer sam na sceni okružena velikim profesionalcima i nezamjenjivom lojalnom podrškom kolega, neovisno o tome dolaze li primarno iz glazbenog, dramskog ili baletnog ansambla. Usudila bih se reći i kako nam je ovaj angažman koji je od svih nas izvođača tražio svestranost, zahvaljujući stručnom vodstvu autorskog tima u određenoj mjeri podignuo ljestvicu - kako onu vlastitih kriterija, tako i vlastitih mogućnosti, rekla je Vanda Winter koja u mjuziklu ima jednu od glavnih uloga.

Domaća predstava koje se ne bi posramili niti njezini utemeljitelji, događaj je koji se ovog prosinca ne smije propustiti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene