Sve za fanove

Lepa Brena dolazi u Hrvatsku i zove vas na večeru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lepa Brana s radošću iščekuje susret sa fanovima iz Hrvatske i Slovenije, koji su već u velikom broju rezervirali karte za njen nastup u zagrebačkom klubu Shamballa 26. travnja.

'Ovaj koncert radim prije svega zbog mojih fanova, koji su me tražili da ponovo dođem i posjetim ih', rekla je Brena, koja će dan prije koncerta večerati s odabranim obožavateljima u jednom zagrebačkom restoranu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

Ljubitelji Lepe Brene koji žele sudjelovati u izboru za večeru sa pjevačicom mogu se prijaviti na Facebook stranici kluba Shamballa. Kako ona neće tako skoro nastupiti u Sloveniji, ovaj je event namijenjen za fanove iz obje države – pa će tako jedan stol 25. travnja biti rezerviran za obožavatelje iz Slovenije, a jedan za one iz Hrvatske.

Cijeli je, dakle, dolazak i nastup popularne pjevačice prožet intimnom, 'fanovskom' atmosferom između Brene i publike koja je više nego dobro poznaje, pa zato ovaj put i ne pjeva u velikoj dvorani već u klubu. Upravo zbog te blizine pjevačice i njenih gostiju očekuje se nezaboravan doživljaj.

Ulaznice za koncert Lepe Brene u Shamballi mogu se nabaviti na web stranici www.eventim.hr kao i na svim većim kioscima Tiska.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene