novo poglavlje karijere

Legendarni Hus iz Parnog Valjka objavio novi samostalni singl "Bar na dan" koji već na prvo slušanje ulazi u uho

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hus se tek početkom ove godine realizirao i kao solo kantautor. Sada je objavio i drugi singl "Bar na dan".

Kultna figura hrvatske i regionalne glazbene scene te veliki autor i osnivač grupe Parni Valjak, Husein Hasanefendić Hus, objavio je drugi solo singl "Bar na dan".

Pogledaj i ovo showbuzz posljednji ispraćaj Hus se emotivnim riječima zauvijek oprostio od legendarnog prijatelja i kolege: "Aki je bio sve što je trebao biti..."

Riječ je o autoru i glazbeniku koji iza sebe ima bogatu diskografiju, masovne tiraže i iznimno velik broj hitova i evergreenova. Osim što je poznat kao skladatelj, tekstopisac i gitarist u bendovima Grupa 220 i Parni Valjak, Hus je poznat kao i sjajan glazbeni producent koji je osim sa svojim matičnim bendovima, radio i na klasicima regionalne diskografije bendovima kao što su Animatori, Azra, Stidljiva ljubičica, Cacadou Look, Haustor, Patrola, Plavi orkestar i brojni drugi.

Unatoč svim tim uspjesima, Hus se tek početkom ove godine realizirao i kao solo kantautor.

Za ovu melodičnu pop rock pjesmu "Bar na dan" koja na prvo slušanje ulazi u uho, napravljen je i animirani video spot kojeg potpisuje Veljko Tomić. S ovim pjesmama Hus uz svoj primarni bend Parni Valjak, najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri koja će kad za to bude vrijeme završiti i solo albumom prvijencem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene