Bravo!

"Zaboravi na nas" ili "Go to hell" Lane S. sluša se već i u dalekoj Americi!

Lana S. - 3 Lana S. - 3 Goran Arbanas/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana S. - 2 Lana S. - 1 +0 Lana S. - 3 Galerija

Lanu S. više nije potrebno posebno predstavljati jer nakon čak tri objave singla ove godine u kojem je uspjela objaviti i svoj prvi autorski album A"vantura", predstavlja još jednu pjesmu.

Kod Lane nema kalkulacije, nema plana već vođena srcem, ali i interesom publike objavljuje nove pjesme. A interes njene publike svakim danom raste sve više i više. To ne čudi s obzirom na kvalitetu na koju ih je navikla, na njenu muzikalnost i talent koji je otkrila svirajući čak nekoliko glazbenih instrumenata.

Pogledaj i ovo Lana S. veselo i zanimljivo Lana S. za novu pjesmu predstavila potpuno drugačiji videospot: "Inspiracija je bila maštanje o kraju pandemije"

Ovaj put Lana S. predstavlja jednu pjesmu, koju je ujedno snimila i na hrvatskom ali i na engleskom jeziku. S obzirom na to da je veliki dio svog života živjela i studirala izvan Hrvatske, oduvijek je imala veliku želju svoj autorski rad predstaviti i van naših granica.

Tu polako vrata otvara pjesma "Go to hell', hrvatske verzije "Zaboravi na nas", a koja se ovih dana počela emitirati i na nekim radio postajama u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji.

Pjesma " Zaboravi na nas" govori iz perspektive usamljene i prevarene žene koja gubi strpljenje te se okreće raznim opijatima koji ju odvode u svijet mašte. Na kraju skuplja hrabrost i otjera partnera iz svog života.

-"Ova pjesma je originalno napisana na engleskom jeziku i zove se "Go to Hell" ali sam ju odlučila prevesti i na hrvatski iako je tekst malo mekši u prijevodu. Napisana je u trenutku kada sam i sama prolazila poprilično toksičan odnos i shvatila sam koliko se teško maknuti od određenih stvari koje nas samo vuku prema dolje... Cijela priča je dobila i dimenziju mašte kada smo odlučili u spot staviti lik plesačice i violinistice koje se zapravo javljaju u mašti glavnog lika "prevarene i razočarane žene". Za audio su se opet pobrinuli Dragomir Herendić i Hrvoje Prskalo, u produkcijskom djelu Ivan Puž, a spot je snimljen pod palicom Gorana Arbanasa. Ono što je najbitnije u cijeloj priči je da smo pokušali dočarati jaku ženu koja je prošla težak period, ali na kraju se uspije izvući iz tog odnosa. Moja uloga u spotu je radio voditeljice koja zapravo iznosi naraciju", ispričala je Lana S.

Ovim putem predstavljamo obje verzije, a na publici je da odluči koja im je ipak draža.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +17 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog legendarne reklame za njom su uzdisale žene i muškarci, a sada je ponovila istu scenu i kao da se uopće nije promijenila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene