divna ljubavna balada

Pred koncert u Lisinskom Ivan Pažanin skuhao iznenađenje Peri Kozomari i klapi Rišpet!

Klapa Rišpet - 4 Klapa Rišpet - 4 Pero Kozomara/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Rišpet - 5 Klapa Rišpet - 4 Klapa Rišpet - 3 Klapa Rišpet - 2 +0 Klapa Rišpet - 1 Galerija

Ususret svojem velikom petom koncertu u Lisinskom, ekipa iz klape Rišpet pripremila je novu glazbenu poslasticu za svoju vjernu publiku.

Riječ je o ljubavnoj baladi u prepoznatljivom rišpetovskom stilu 'Fermaj me' za koju su snimili i video spot u kojem jednu od glavnih uloga nosi veliki prijatelj Rišpeta, ali i jedan od zasigurno najtraženijih muškaraca, Ivan Pažanin.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet Jake emocije! Ususret tradicionalnom koncertu u Lisinskom Rišpet donosi novu ljubavnu baladu "Ako sutra odeš'"!

Zahvaljujući uvijek originalnoj i kreativnoj ekipi iz klape Rišpet predvođenom Perom Kozomarom, mjesec ljubavi pred nama biti će bogat za još jednu predivnu ljubavnu pjesmu 'Fermaj me' za koju glazbu potpisuje sam Pero Kozomara, dok se za stihove ovoga puta pobrinula Andrea Ratković, a zasluge za aranžman i produkciju potpisuje Leo Škaro.

"Naša nova pjesma 'Fermaj me', jedna je divna ljubavna balada koja govori o strahu od neuzvraćene ljubavi. U njoj se on lagano predaje, ali se i dalje nekako nada da će biti ipak zaustavljen prije nego zauvijek ode od nje", rekao je Pero Kozomara.

Nakon predivnih koncerata u prosincu u Zadru, Makarskoj i reprize dočeka Nove godine na dubrovačkom Stradunu, nova je pjesma ujedno i najljepša najava njihovog petog nastupa u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji će se održati u srijedu 23.ožujka 2022.

Vjerujemo da će i ova skladba klape Rišpet, uz čije pjesme se zaljubljuje i veseli, pronaći put do publike, ali i svih onih željnih iskrenih emocija koje diraju srce i dušu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Instagram) Celebrity Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene