Vruća kao Rio

KARMA SE VRATILA Vrući kadrovi i zarazni ritam

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Batucada je vrsta sambe s afričkim utjecajem, a samplovi perkusija i nevjerojatna energija svirača "Aainjaa" savršeno su se uklopili u Karminu novi singl.

Grupa "Karma" ponovo putuje diljem svijeta! U ljetnom singlu "Rio" feat. "Aainjaa" vatrene plesne ritmove nove pjesme i video spota snimili su u suradnji s najboljim svjetskim sviračima batucade iz Kolumbije, a dio kadrova sniman je i na ulicama Bogote. Batucada je vrsta sambe s afričkim utjecajem, a samplovi perkusija i nevjerojatna energija svirača "Aainjaa" savršeno su se uklopili u Karminu novi singl.

Pogledaj i ovo Tara - 1 kakav duo! Tara koja je žarila i palila s Karmom vraća se u vrućoj kombinaciji, a s njom i zavodnik s malih ekrana!

'Dan mi je jednostavno prekratak za sve što mi se dešava otkada sam postala pjevačica grupe Karma. "Letim k'o avion" iz svojeg Imotskog na snimanja, koncerte u Istri i Sloveniji, u studio. U Rio još nisam odletjela, ali nadam se da će se i to ovo ljeto ostvariti!', kaže kroz smijeh vatrena i simpatična pjevačica "Karme" Stella.

'Zahvaljujući modernoj tehnologiji "Rio" smo snimali na dva kontinenta - hrvatske kadrove u Rovinju, a južnoameričke u Bogoti. Produkciju spota potpisuje "Medvid", a u snimanju je sudjelovalo i dvadesetak plesača plesnih škola "Roxanne" iz Rovinja i "AB Original Crew" iz Pule. Prvi put smo surađivali i s izvrsnom Divnom Milovanović koja nam je napisala tekst za "Rio", kaže autor glazbe i aranžmana Nenad Čirjak.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene