Sjajno!

KAKVI KOMADI OKO NJEGA! Jole u dosad neviđenom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbu potpisuje Pero Kozomara, stihove Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro.

Popularni splitski glazbenik i omiljeni pjevač svih generacija, Jole, objavio je novu pjesmu pod nazivom 'Najgori plan'. Nova pjesma zaraznog ritma, u drugačijem aranžmanu nego što smo do sada navikli na Joleta, pravo je osvježenje te će zasigurnopostati novi hit u brojnim klubovima.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Latino ritmovi od prve minute tjeraju na ples, što se može vidjeti i u objavljenom videospotu gdje su se Joletu pridružile sexy plesačice plesne grupe First Entertainment. Spot u režiji Darija Radusina predstavlja Joleta u do sada neviđenom izdanju.

Jole je o pjesmi izjavio: 'Pjesma pjeva o muškarcu koji je razočaran u ljubav, jer je ostavljen te je mišljenja da će se sve riješiti ako izađe van i proveseli se s ekipom. Zato smo je i nazvali 'Najgori plan'. Vjerujem da će se pjesma svima svidjeti. Pjesmu zaraznih latino ritmova smo objavili taman s prvim znacima proljeća, ne bi li čim prije prizvali ljeto koje će opet biti radno, diljem cijele Jadranske obale. Veselim se nastupima sa svojom publikom i jedva čekam da zajedno pjevamo novu pjesmu'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene