Jedva čekamo

U Zagreb stiže jedan od najboljih komičara na svijetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina!

Jimmy Carr je komičar koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kada publika duboko u sebi zna da se "ne bi smjela smijati takvim šalama". Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na "dobacivanja" iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.

'Zagreb je predivan srednjoeropski grad. Puno je više Europa nego sam mislio," izjavio je nakon prošlogodišnjeg gostovanja, pa ne čudi da nam se vraća i u subotu 17. rujna u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog sa najnovijim showom "Funny Business".

Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga nazivaju komičarem koji nema dlake na jeziku, a kritičari su ga prozvali "komičarskim junakom našeg doba".

"Vrlo rijetko se dogodi da se netko na showu uvrijedi zbog neke šale, jer tamo se svi jako dobro zabavljamo. Ali, kada se šala izvadi iz konteksta i kad netko proba istu objaviti u tiskanom obliku, tada se netko tko nije zainteresiran za komediju niti bi došao pogledati show, nađe povrijeđen i želi zaštititi nekog drugog. To me nikad nije brinulo, to je samo šala. Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo - nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati!"

Dođite u subotu 17. rujna u Lisinski zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će Jimmy Carr sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene