velika glazbena imena

INmusic #15 dodaje četvrti dan – Potvrđen prvi izvođač dodatnog festivalskog dana na zagrebačkom Jarunu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dvije godine nemogućnosti održavanja INmusic festival se vraća na spektakularan način – dugo očekivano slavljeničko izdanje INmusic festivala 15 trajati će četiri dana i predstaviti najbogatiji glazbeni program u povijesti festivala!

Iznimno atraktivan program jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala u sklopu kojega su već najavljeni neki od najznačajnijih i najaktualnijih svjetskih glazbenih imena kao što su The Killers, Nick Cave and The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, Fontaines D.C., White Lies, Amadou & Mariam, Hinds i dr., postaje još bogatiji uz dodatak četvrtog festivalskog dana čime će se na poseban način obilježiti povratak održavanja velikih festivala i ponovno okupljanje ljubitelja kvalitetne suvremene glazbe.

Pogledaj i ovo KOIKOI Pojačanje! Sjajne glazbene snage iz Zagreba i Beograda - Them Moose Rush i KOIKOI pridružuju se spektakularnom line-upu INmusic festivala!

Britanski Kasabian su prvo potvrđeno ime četvrtog festivalskog dana kao jedan je od najpopularnijih britanskih sastava koje je publika INmusic festivala imala prilike premijerno gledati u Hrvatskoj na INmusic festivalu 2017. godine. U festivalskoj wishlisti kao i anketi provedenoj kroz novu platformu INmusic cluba koja okuplja najlojalnije posjetitelje festivala upravo su Kasabian, uz već potvrđenog Nicka Cavea & The Bad Seedse, istaknuti kao najbolji koncert u dosadašnjoj povijesti INmusic festivala. Iza Kasabiana je šest hvaljenih studijskih albuma i stotine rasprodanih koncerata, headline nastupa na najvećim svjetskim festivalima kao i impresivan popis glazbenih nagrada i nominacija, uključujući Brit Award za najbolji britanski glazbeni sastav. Međunarodnu reputaciju Kasabian su čvrsto utvrdili headline nastupom na kultnom Glastonburyu 2014. godine dok je njihova ovogodišnja jesenska povratnička turneja u Velikoj Britaniji rasprodana u svega 20 minuta. Jedan od najboljih glazbenih sastava uživo vraća se na glavnu pozornicu INmusic festivala u sklopu posebnog povratničkog izdanja najvećeg hrvatskog open-air festivala.

Kasabian se u sklopu dodatnog četvrtog dana INmusic festivala #15 pridružuju već potvrđenim nastupima The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, White Lies, Fontaines D.C., Gogol Bordello, Amadou & Mariam, Hinds i dr. u sklopu odgođenog jubilarnog izdanja INmusic festivala #15 koje će se održati na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 20. do 23. lipnja 2022. godine. Četverodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po cijeni od 599kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. Višestruki posjetitelji INmusic festivala registrirani kao članovi INmusic cluba od 1. rujna 2021. imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene