"Ginem ponosno"

Ilma Karahmet najavila album prvijenac svojom najemotivnijom pjesmom do sada

Ilma Karahmet Ilma Karahmet PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ilma Karahmet +0 Ilma Karahmet Galerija

Ilma Karahmet singlom "Ginem ponosno" najavila je svoj album prvijenac.

Ilma Karahmet za kraj godine publici donosi svoju najemotivniju pjesmu dosad. Odlučila je ovu, za nju uspješnu godinu zaokružiti i svoje obožavatelje obradovati pjesmom za koju su mnogi rekli da će biti njezin najveći hit.

Pogledaj i ovo showbuzz mala zvijezda Kad je čujete nećete vjerovati da ima tek 14 godina!

Pjesmu "Ginem ponosno" pisao je autor s kojim je Ilma dosad najviše radila. Bane Opačić smatra Ilmu jednom od najperspektivnijih mladih pjevačica, a pored ove pjesme autor je i njezinih velikih hitova "Neko nije" i "Nešto tvoje", dok aranžman potpisuje Marijo Pajić. Provjereni tim ne treba mijenjati te su i ovoga puta zajedno stvorili magiju. Ilma ističe da je od početka znala kako je ovo pjesma kojom želi najaviti svoj prvi album, na kojem radi posljednje tri godine.

"Ponosna sam na našu dosadašnju suradnju i zaista sam sretna što svaki put uspijevamo pomaknuti granice koje smo prethodno sebi postavili. Danas je jako teško doći do kvalitetne i dobre pjesme, ali Bane je prava adresa za mene jer su nam se energije poklopile. Svi mi koji se bavimo ovim poslom često dolazimo u situaciju da se pitamo što to snimiti i kakvu pjesmu odabrati. U svakom slučaju, s obzirom na to da ne trčim za trendovima, želim graditi svoj stil po kojem me već mnogi prepoznaju. Pjesmom 'Ginem ponosno' najavljujem svoj album prvijenac i jedva čekam da u 2023. čujete što sam vam pripremila", kaže Ilma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene