Premijerno pogledajte

Ilma Karahmet predstavlja novu pjesmu "Zaledi grijeh"

Ilma Karahmet (Screenshot: Youtube) Ilma Karahmet (Screenshot: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ilma Karahmet (Screenshot: Youtube) Galerija

Pjesma "Zaledi grijeh" novi je singl mlade Ilme Karahmet. Kao i njezin prošli singl "Ne zovi me tugo", i ova pjesma dolazi iz radionice već provjerenog autora Amila Loje.

Pjesma "Zaledi grijeh" novi je singl mlade Ilme Karahmet. Kao i njezin prošli singl "Ne zovi me tugo", i ova pjesma dolazi iz radionice već provjerenog autora Amila Loje.

Pogledaj i ovo showbuzz mala zvijezda Kad je čujete nećete vjerovati da ima tek 14 godina!

"Drago mi je da je još jedna moja pjesma ugledala svjetlo dana, a posebno zbog toga što su u nastanku spota sudjelovali mladi i talentirani ljudi. Amil Lojo kao autor ove pjesme još jednom se dokazao kao izvrsni kompozitor i producent, a Area 7 su osmislili divne ideje za spot koje su mi se u startu svidjele. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s cijelom ekipom, a nadam se da će i moja publika uživati", izjavila je Ilma.

"Pjesma je nastala prije otprilike 5 godina kada ju je snimila Jasna Gospic i stavila na svoj album. Ilmi se pjesma jako svidjela i odlučili smo napraviti obradu i prilagoditi je njezinu senzibilitetu. Prva je zamisao bila da to bude samo piano cover, međutim kasnije smo odlučili napraviti novu verziju pjesme. Piano cover naišao je na odlične reakcije publike i već broji preko 320 000 pregleda na Youtubeu", rekao je producent i autor pjesme Amil Lojo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene