Dan Radosti

Hladno pivo traži predgrupu - prijavite se!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Upravo će jedan bend koji skupi najviše lajkova od publike i samog benda imati čast da svira kao predgrupa!

Velikim koncertom na Šalati, 25. svibnja, kojeg su fanovi prozvali simbolično Dan radosti, Hladno pivo će obilježit 25 godina od prvog izlaska na binu. Da bi taj dan uistinu bio dan radosti, Hladno pivo je pripremilo malo iznenađenje za jedan bend.

Osim što će imati specijalne goste kao support, čije će ime objaviti naknadno, predgrupu su odlučili izbrati putem njihovog Facebooka. Upravo će jedan bend koji skupi najviše lajkova od publike i samog benda imati čast da svira kao predgrupa i tako možda započne jednu svoju lijepu priču.

>> 'Umjesto isprike': Sjajne Meritas imaju novi singl!

Željni ulaska u konkurenciju mogu se javiti na Facebook stranici Dana Radosti!

Natječaj traje do 20. travnja. kad će se izabrati pet najboljih bendova, a njihova imena će se objaviti 22. travnja. Nakon toga slijedi finalni krug koji traje dva dana, a pobjednik se objavljuje 5. svibnja. Petero u užoj konkurenciji bira Hladno pivo, a finalnog pobjednika zbroj glasova na Facebooku.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

'Odlučili smo ovaj put upotrijebit facebook kako bismo dali podršku mladim snagama na neki način. Ne zanimaju nas toliko žanrovi bendova koliko da imaju nešto što će nam se svidjeti, a i da se na ovaj način malo proširi glas mlađih od nas' – poručuju iz Hladnog piva.

Uskoro očekujte još novosti iz Hladnog piva!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene